DOMOV
OBVESTILA
ŠPORTNA ŠOLA
OTROŠKI TEČAJI SOBOTNI IZLETI
DRUŽINSKI TEČAJI PREVOZNI (BOŽIČNE)
UČITELJI PREVOZNI (ZIMSKE)
ZA ČLANE ZIMOVANJE (STARI VRH)
ČLANSTVO ZIMOVANJE (VOGEL)

Zimovanje na Starem vrhu

Med zimskimi počitnicami lahko otroci z nami preživijo nepozabne počitnice z obilico snežnih radosti na Starem Vrhu.

Termin

Smučišče

Smučišče na Starem Vrhu s svojimi 55 hektarji smučarskih prog na višini od 580 do 1216 m ponuja snežne užitke tako zahtevnejšim smučarjem in boarderjem (zahtevna proga z vrha smučišča), kot tudi začetnikom in družinam.

Razširjen sistem umetnega zasneževanja (95 % pokritost) omogoča smuko tudi ob manj ugodnih snežnih razmerah. Na smučišču je 6-sedežnica z ogrevanimi sedeži, 4 vlečnice in najdaljši tekoči trak za otroke v Sloveniji (61,5 m).

Dodatno ponudbo smučišča sestavljajo: možnost nočne smuke, sankališče (ob traku), igrišče na snegu, snežni park in smučarske proge za vse vrste tekmovanj ter tekaške proge za prosto tehniko.

Nastanitev

Nastanjeni bomo v Koči na Starem Vrhu ter v turističnih kmetijah Davčen in Ožbet kjer z veseljem sprejmejo tudi šole v naravi in organizirane skupine. Kmetije so sosednje hiše v neposredni bližini smučišča. Otroci bodo v 2-6 posteljnih sobah, vse imajo kopalnico z wc-jem.

Cena: 300 EUR

Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah, avtobusni prevoz, 4 polne penzione in dodatno kosilo v restavraciji na smučišču, petdnevno smučarsko vozovnico, zaključno tekmo, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje z veljavno licenco.

Prijave do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do 7.2.2020 preko spletne prijavnice.

PRIJAVNICA

Program

1. dan, ponedeljek: 2. dan, torek: 3. dan, sreda: 4. dan, četrtek: 5. dan, petek:
* Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bo vodil učitelj smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogočil kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike. Poudarek je na prostem smučanju z različnimi vajami in uporabi različnih pripomočkov, smučarskih poligonih ter šoli smučanja z individualnimi nalogami. Poleg tega pa bomo smučali tudi s kratkimi smučmi (bladi), se preizkusili v smučanju po eni smučki in vzvratno, smučali bomo preko valov, po celcu, skakali na manjših skakalnicah.

Izpeljali bomo tudi tečaj bordanja.

Vsi udeleženci morajo biti člani ŠD Vučko s poravnano letno članarino.

©2008 SD Vučko. Pravno obvestilo.