DOMOV
OBVESTILA
ŠPORTNA ŠOLA
OTROŠKI TEČAJI SOBOTNI IZLETI
DRUŽINSKI TEČAJI PREVOZNI (BOŽIČNE)
UČITELJI PREVOZNI (ZIMSKE)
ZA ČLANE ZIMOVANJE (STARI VRH)
ČLANSTVO ZIMOVANJE (VOGEL)

Sobotni izleti

V času zime za vas organiziramo priljubljene sobotne smučarske izlete. V letošnji sezoni bomo izmenično hodili na smučišče Cerkno ali Stari vrh (odvisno od pogojev). Otroci bodo smučali pod vodstvom naših učiteljev z veljavno licenco v majhnih, homogenih skupinah.

Temini: Odhod ob 7.00 uri s parkirišča pred enoto Želvica, vrtec Vrhnika, Tržaška cesta 2a prihod pa ob 17.00 uri. Za vse, ki niste iz Vrhnike, po dogovoru tečajnike prevzamemo na dogovorjenem mestu v Ljubljani (posvetujte se z vodjo).


Prijave do četrtka (oziroma do zapolnitve prostih mest), za tekoči teden.

PRIJAVNICA

Program

Tečajniki bodo glede na smučarsko predznanje razdeljeni v manjše skupine, ki jih bo vodil učitelj smučanja z veljavno licenco. Program in vadba v skupinah je prilagojena glede na starost, smučarsko znanje in sposobnosti otrok, tako da jim omogočil kar najhitrejše napredovanje in izpopolnjevanje smučarske tehnike. Vadba na snegu bo vsebovala: V primeru zadostnega števila prijav bo organiziran tudi tečaj bordanja.

Zadnji sobotni smučarski izlet (16.3.2019) bo organizirana zaključna tekma s podelitvijo priznanj in nagrad ob obilici dobre volje za vse otroke, starše in učitelje, ki so bili z nami v tej sezoni.

Cenik

 Cerkno: 55 EUR
 Stari Vrh: 55 EUR
 sofinancirana izleta z ZIC (2.2. in 16.3.): 15 EUR
Cena vključuje: učenje smučanja v majhnih skupinah, smučarsko vozovnico, kosilo+čaj, avtobusni prevoz, uporabo vseh pripomočkov in rekvizitov, zavarovanje proti tretji osebi, animacijo, stroške vodenja in organizacije programa, učitelje z veljavno licenco.

Plačilo po prejetem računu na poslovni račun (SI56 0203 1025 5526 231 (ŠD Vučko, V zatišju 3, Vrhnika), sklic: SI99, namen: prispevek sobotni, ime in priimek otroka).

Kot prijava se šteje rezervacija in plačilo celotnega aranžmaja.

Dodatne informacije na e: info@sdvucko.com ali 040 600 777.

©2008 SD Vučko. Pravno obvestilo.